Τα άστρα στο τιμόνι: Ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι οδηγοί;

Πες μου πότε γεννήθηκες να σου πω τι οδηγός είσαι

Οδηγός έξω από το αυτοκίνητό του κοιτά τον νυχτερινό ουρανό γεμάτο αστέρια

Στη συγκεκριμένη περίπτωση έχει μικρή σημασία εάν πιστεύεις στα ζώδια ή όχι. Και γι’ αυτό δεν ευθυνόμαστε αποκλειστικά εμείς, αλλά έβαλαν και το χεράκι τους επιστήμονες που φέρνουν στο φως όλο και περισσότερες έρευνες, οι οποίες δείχνουν ότι ο μήνας και η εποχή που γεννιόμαστε επηρεάζουν μακροπρόθεσμα τον χαρακτήρα μας και την υγεία μας. Αυτό που κάνει τη διαφορά είναι η έκθεση του νεογέννητου στο φως και το σκοτάδι. Σωστά κατάλαβες.

Τον χειμώνα έχουμε περισσότερο σκοτάδι (ώρες μέρες-νύχτας) ενώ το καλοκαίρι έχουμε σαφώς περισσότερο φως. Η διαφορετική αυτή έκθεση στο φως και οι αλλαγές μέρας-νύχτας είναι που ρυθμίζουν το βιολογικό μας ρολόι και συνεπώς επηρεάζουν τη διάθεση μας. Αλήθεια, μα τον Πλούτωνα και τον Ουρανό και τον (ανάδρομο) Ερμή!

Ζωδιακός κύκλος

Πες μου το ζώδιό σου να σου πω τι οδηγός είσαι

Πώς να μην σου διεγείρουν την περιέργεια όλα τα παραπάνω; Γι’ αυτό και εμείς αναλύσαμε όλα μας τα δεδομένα από όλα τα τρακαρίσματα του 2021 για να δούμε ποια ζώδια (ή, αν προτιμάς, ποιοι οδηγοί, χωρισμένοι ανά μήνα γέννησης) τρακάρουν περισσότερο. Ποιοι είναι οι ζημιάρηδες του ζωδιακού κύκλου, ποιοι «τα σπάνε» (για θραύση κρυστάλλων μιλάμε, ε), ποιοι γνωρίστηκαν με την κάλυψη κλοπής λίγο πιο πολύ απ' όσο θα ήθελαν. Είσαι έτοιμος/η; (ωροσκόπιο δεν θα χρειαστεί. Για τώρα τουλάχιστον😉).

Ζώδιο Λέων σύμβολο και ημερομηνίες

Βρε βρε, ποιος να το έλεγε (εντάξει, κάποιοι αστρολόγοι μπορεί να το έλεγαν, αλλά εμείς δεν κάνουμε αστρολογία) ότι το πιο εγωιστικό ζώδιο (Λέων, βασιλιάς φάση) θα είναι πρώτο στη λίστα με τα περισσότερα τρακαρίσματα μέσα στο 2021.

Γεννημένοι ηγέτες, αλλά περιμένουν από τους άλλους να συμμορφωθούν και κάτι τέτοιο στους δρόμους φαίνεται πως δεν έχει καλά αποτελέσματα. Εμφανίζουν τη μεγαλύτερη πιθανότητα τρακαρίσματος ως οδηγοί 30-40 ετών, με ΙΧ μεσαίου μεγέθους μήκους 4,1-4,4 μέτρων και ηλικίας έως 5 ετών και 11-15 ετών, ενώ όταν οδηγούν μηχανές τρακάρουν πιο συχνά με 5-15 ετών «εργαλεία». Τέλος, δεν έχουν μεγάλη υπομονή με τα παρκαρισμένα που είτε τους κλείνουν το δρόμο είτε δεν τους αφήνουν να παρκάρουν με άνεση.

Ζώδιο Αιγόκερως σύμβολο και ημερομηνίες

Από την άλλη, ακόμη μία περίεργη σύμπτωση. Οι Αιγόκεροι βρίσκονται στην τελευταία θέση, με τα λιγότερα τρακαρίσματα μέσα στο 2021 και όλως περιέργως- αν έχεις γνωρίσει Αιγόκερω καταλαβαίνεις- θεωρούνται το πιο σοβαρό ζώδιο, οργανωτικό, προσγειωμένο και προσεκτικό. Καλό θα ήταν από αύριο, πιστεύεις δεν πιστεύεις στα ζώδια, να ρίχνεις μια ερωτησούλα στον οδηγό όταν είσαι συνεπιβάτης. Αν σου πει Αιγόκερως, ευκαιρία να χαλαρώσεις.

Ζώδιο Υδροχόος σύμβολο και ημερομηνίες

Όσο για τον Υδροχόο, σχετικά απλά τα πράματα. Δεν πρέπει να βαρεθεί. Γιατί βαριέται εύκολα και τότε κάνει την επανάσταση του, που πολλές φορές οδηγεί σε μπαμ μπουμ. «Πρωταθλητής» στα τρακαρίσματα με όπισθεν ή αναστροφή, κυρίως με μικρά και ευέλικτα αυτοκίνητα 3,7-4,1 μέτρων και ηλικίας 6-10 ετών. Στη λίστα με τη συχνότητα τρακαρίσματος βρίσκεται στη μέση, μοιράζεται την 5η θέση μαζί με τον Κριό.

Ζώδιο Ταύρος σύμβολο και ημερομηνίες

Ευτυχώς υπάρχουν και οι εκπλήξεις, όπως αυτή του Ταύρου στη 2η θέση, γιατί διαφορετικά θα έπρεπε να σκίσουμε τις (αστρολογικές) περγαμηνές μας! Από τη μία ισχυρός, αλλά από την άλλη υπομονετικός και προσεκτικός. Θεωρείται μάλιστα από τα πιο αξιόπιστα ζώδια. Σύμφωνα με τα δεδομένα μας όμως το 2021 δεν ήταν η χρονιά του. Από όλους τους οδηγούς ηλικίας 60-80 ετών, οι Ταύροι ήταν αυτοί με τη μεγαλύτερη πιθανότητα γα τρακάρισμα με αυτοκίνητα σχετικά μεγάλα σε μέγεθος 4,4-4,7 μέτρα ή με μοτοσικλέτες σχετικά παλιές 15+ ετών.

Ζώδιο Σκορπιός σύμβολο και ημερομηνίες

Στην 3η θέση ο Σκορπιός. Δεν ξαφνιαζόμαστε. Ακόμη ένα δυναμικό ζώδιο που το 2021 τράκαρε αρκετά. Φαίνεται πως ο δυναμισμός πάει χέρι χέρι με τα μπαμ μπουμ. Πόσο μάλλον εάν είσαι 20-30 ετών, γιατί ειδικά σε αυτές τις ηλικίες ο Σκορπιός τρακάρει συχνά. Μάλλον κάποιος τον νευριάζει και τον αποσυντονίζει, γιατί γενικά φαίνεται καλός οδηγός. Ίσως να φταίει που βρίσκει συχνά το παρκαρισμένο αυτοκίνητο ή τη μηχανή του χτυπημένα. Μετά ακολουθεί η εκδίκηση.

Ζώδιο Δίδυμος σύμβολο και ημερομηνίες

Ο Δίδυμος ακόμη και στα δεδομένα μας παραμένει σχετικά μυστήριος, ίσως και διπρόσωπος. Βρίσκεται προς το τέλος της λίστας με τα ποσοστά των τρακαρισμάτων (καλό αυτό γι’ αυτόν) αλλά κολλάει πολύ στον μπροστινό και δεν αφήνει αποστάσεις, κι αυτό δεν του βγαίνει σε καλό. Μοιράζεται την 7η θέση με τον Τοξότη.

Ζώδιο Τοξότης σύμβολο και ημερομηνίες

Και πάμε σε δύο ακόμη ζώδια που είναι στο τέλος της λίστα. Τοξότης και Ιχθύς είναι τα ζώδια που είχαν τα λιγότερα τρακαρίσματα μέσα στο 2021 (μετά τον Αιγόκερω) και αυτό για διαφορετικούς λόγους. Οι Τοξότες- στην 7η θέση μαζί με τους Διδύμους-  λέγεται πως είναι ταξιδιάρικες προσωπικότητες και αυτό τους φέρνει με κάθε ευκαιρία μακριά από τις πόλεις, όπου και γίνονται τα περισσότερα τρακαρίσματα. Άρα γλυτώνουν.

Ζώδιο Ιχθύς σύμβολο και ημερομηνίες

Ο Ιχθύς είναι ανεκτικός και συμπονετικός και προσπαθεί πάντα να μη βλάψει τους άλλους, κάτι που φαίνεται και στο δρόμο. Στη λίστα με τα ποσοστά των τρακαρισμάτων είναι στην προτελευταία 8η θέση.

Ζώδιο Παρθένος σύμβολο και ημερομηνίες

Ο Παρθένος επίσης ακούγεται αθώος αλλά δεν είναι και τόσο και δεν το λέμε εμείς αλλά η 4η θέση. Ναι, δίνει σημασία στη λεπτομέρεια και είναι σούπερ δοτικός, αλλά με τις καινούργιες μηχανές φαίνεται πως κάτι τον πιάνει.

Ζώδιο Κριός σύμβολο και ημερομηνίες

Ο Κριός πληρώνει είτε την παρορμητικότητά του είτε τα νεύρα του. Αυτά τον φέρνουν στην 5η θέση και ακόμη μια φορά μας φέρνουν στο προσκήνιο ένα δραστήριο ζώδιο που βρίσκει μπροστά του τον δυναμισμό του.

Ζώδιο Καρκίνος σύμβολο και ημερομηνίες

Και ήρθε η ώρα να αναλύσουμε και τον καρκίνο. Δύσκολος χαρακτήρας και με τα τρακαρίσματα δεν έχει την καλύτερη σχέση. Λέγεται πως κάνει ό, τι μπορεί για να προστατέψει τους δικούς του. Γι’ αυτό φαίνεται πως, όταν τρακάρει, ευτυχώς γι΄αυτόν, βρίσκεται σε μεγάλο και ασφαλές όχημα. Από την άλλη, αυτό που μας λένε τα δεδομένα μας είναι ότι από όλους τους οδηγούς που τρακάρουν οδηγώντας πολύ μεγάλα οχήματα, την πρωτιά κατέχουν οι καρκίνοι. Άρα, ευτυχώς γι’ αυτούς, αλλά ας έχουν τον νου τους οι υπόλοιποι. Στη λίστα με τα ποσοστά ατυχημάτων βρίσκεται στην 6η θέση μαζί με τον Ζυγό.

Ζώδιο Ζυγός σύμβολο και ημερομηνίες

Οι Ζυγοί τα πάνε σχετικά καλά. Είναι «ζυγισμένοι» κάπου στα μισά της λίστας- μοιράζονται την 6η θέση με τον Καρκίνο- αλλά φαίνεται πως δεν προλαβαίνουν πάντα να σκεφτούν όσο θα ήθελαν, ειδικά όταν ο άλλος έρχεται από τα δεξιά. Επίσης, απ' όλους τους οδηγούς μικρών ΙΧ, οι Ζυγοί έχουν τα υψηλότερα ποσοστά σε τρακαρίσματα, οπότε σειρά σου να ζυγίσεις σωστά όταν συναντήσεις Ζυγό με minicar.

Τα ζώδια που «τα σπάνε». Κυριολεκτικά.

Εδώ μπαίνει το «πες μας τι ζώδιο είσαι για να σου πούμε αν τα κλεφτρόνια ή τα πετραδάκια έχουν βάλει στο μάτι το όχημα σου» και, όχι, δεν είμαστε χαρτορίχτρες. Απλώς αγαπάμε τα δεδομένα και με βάση αυτά μιλάμε.

Γιατί τώρα ο Ταύρος (21/4-20/5), ο Υδροχόος (21/1-19/2) και ο Σκορπιός (24/10-22/11) να έχουν 17% μεγαλύτερη πιθανότητα από τους Ζυγούς και τους Παρθένους  να βρουν το όχημα τους με σπασμένο τζάμι είναι μια πολύ καλή ερώτηση. Μπορεί να έτυχε ή να πέτυχε το πετραδάκι τα συγκεκριμένα τζάμια. Ποιος να ξέρει!

Τα ζώδια άλλοτε τα τσεκάρει κανείς για να μάθει πράγματα για τον εαυτό του ή για τη σχέση του με άλλους, για σχέσεις που θα ήθελε να έχει και για σχέσεις που δεν θα ήθελα να έχει. Ε, μία τέτοια σχέση που όλοι μας θα θέλαμε να αποφύγουμε είναι η αμέσως παρακάτω.

Τα ζώδια - πρωταθλητές στις κλοπές

Εάν είσαι Δίδυμος, λίγα λεπτά περισυλλογής ίσως αξίζουν τον κόπο μιας κι έχεις κάτι παρακάτω από διπλάσια πιθανότητα να σου κλέψουν το όχημα σου. Άουτς. Δηλαδή περισσότερο άουτς για τους Διδύμους που, σύμφωνα με τα δεδομένα μας, βρέθηκαν μέσα στο 2021 στο στόχαστρο των κλεφτρονιών.

Σίγουρα η μία σας πλευρά κάνει ό, τι καλύτερο μπορεί. Αλλά μάλλον γι’ αυτό σας λένε Διδύμους. Γιατί ένα κομμάτι σας πέρα βρέχει. Ίσως γίνεστε λίγοι πιο απρόσεκτοι, πιο βιαστικοί ή απλά πιο άτυχοι.

Ταύροι, Κριοί και Ζυγοί, φαίνεται ότι κι εσείς έχετε μια τάση να σας κλέβουν πιο συχνά και σίγουρα δε θέλετε να βρεθείτε του χρόνου στην πρώτη θέση. Μπορεί να σας θέλουν οι κλεφτες λίγο παραπάνω αλλά πολύ καλά κάνετε και δεν τους θέλετε εσείς. Οπότε λιγάκι παραπάνω προσοχή και σωστές καλύψεις στο συμβόλαιο σας. Και ο Κρόνος να βάλει το χέρι του!

Δες κι αυτά