2 στους 3 οδηγούς δεν έχουν Οδική Βοήθεια. Εσύ;

Ξέρουμε ότι θα τη χρειαστείς. Και μάλιστα πολύ πιο συχνά απ’ ότι νομίζεις.

2 στους 3 οδηγούς δεν έχουν Οδική Βοήθεια. Εσύ;

Κάντο εικόνα: είναι όλοι εκεί και σε περιμένουν. Στο Πανεπιστήμιο για την τελετή αποφοίτησης, στο αεροδρόμιο για να πετάξετε για Περού, στην εταιρία για εκείνο το interview που κυνηγούσες μήνες, στην ταβέρνα και σε περιμένουν για να παραγγείλουν.

Εσύ πού βρίσκεσαι; Μπαίνεις στο αυτοκίνητο, με τη σιγουριά του ανθρώπου που θα τα καταφέρει. Θα φτάσεις στην ώρα σου. Βλέπεις να έχει λίγη κίνηση μπροστά. Περίεργο τέτοια ώρα, σκέφτεσαι. Μερικά μέτρα πιο μακριά βλέπεις ένα αυτοκίνητο σταματημένο, με το καπό ανοιχτό. Έμεινε ο καημένος, αλλά έπηξε και όλος ο δρόμος εξαιτίας του. Προσπερνάς και πατάς γκάζι –πού να ήξερες.

Τότε είναι η στιγμή που θα ακούσεις το «μπαμ!».
Είναι ο ήχος του σκασμένου λάστιχου. Τότε είναι που θα γυρίσεις το κλειδί στη μίζα για να ακολουθήσει η απόλυτη σιωπή. Είναι που η μπαταρία σου αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα. Τότε είναι που θα θυμηθείς ότι χτες βράδυ θα γέμιζες το ντεπόζιτο αλλά βαρέθηκες να σταματήσεις στο βενζινάδικο. Είναι που άφησες άδειο το ντεπόζιτο.

Συγχαρητήρια, έμεινες κι εσύ

Από μπαταρία, λάστιχο, βενζίνη…δεν έχει σημασία. Μη νιώθεις άσχημα, συμβαίνει και στους καλύτερους.

Στην πραγματικότητα, κάθε λεπτό που περνά ένα αυτοκίνητο μένει από βλάβη.

Με τόσο χάλια δρόμους και τόσο γερασμένα αυτοκίνητα, είναι απλά θέμα πιθανοτήτων. Πώς πίστεψες ότι εσύ θα μπορούσες να τη γλιτώσεις; Εντάξει, σκέφτεσαι και συμφιλιώνεσαι με την ατυχία σου. Ήταν όμως ανάγκη να την πάθω τώρα, απ’ όλες τις στιγμές; Παίρνεις βαθιά ανάσα: τι κάνω τώρα; Εύκολο, παίρνεις τηλέφωνο την Οδική Βοήθεια. Αυτούς τους καλούς ανθρώπους που θα έρθουν να σε βρουν, ό,τι κι αν συνέβη, και να σε γυρίσουν πίσω, όπου κι αν είσαι.

Έχεις Οδική, σωστά;

Ουπς, η μέρα σου μόλις πήρε στροφή προς το χάλια. Συμβαίνει στους 2 από τους 3 οδηγούς εκεί έξω, που τα βρίσκουν σκούρα κάθε μέρα, επειδή η ασφάλεια του αυτοκινήτου τους δεν έχει κάλυψη Οδικής Βοήθειας. Όπως την έπαθες κι εσύ δηλαδή. Και αφού πληρώσεις ένα σωρό λεφτά για να σε τραβήξει ένας γερανός και να συνεχίσεις τη μέρα σου –με κάποιες ώρες καθυστέρησης– θα αρχίσεις να αναρωτιέσαι πώς την πάτησες έτσι, λες και είσαι κανένας χθεσινός. Θα ανοίξεις το ντουλαπάκι –θα κάνεις μια μικρή ανασκαφή κάτω από τρία ζευγάρια γυαλιά ηλίου, χαρτοπετσέτες, ένα ξεχασμένο βραχιόλι και κάτι που κάποτε μάλλον ήταν κουλούρι– θα διαβάσεις το συμβόλαιό σου και τα ψιλά γράμματα θα εμφανιστούν μπροστά στα μάτια σου. Με λίγο μεγαλύτερο μέγεθος.

Νόμιζες ότι είχες Οδική αλλά τελικά δεν έχεις. Και το διαπίστωσες με τον πιο δύσκολο τρόπο, τη χειρότερη στιγμή. Στην Hellas Direct έχουμε την πιο γρήγορη και εξυπηρετική Οδική Βοήθεια για να προσθέσεις στο πρόγραμμά σου. Γιατί ξέρουμε ότι θα τη χρειαστείς. Και μάλιστα πολύ πιο συχνά απ’ ότι νομίζεις.

Με την Hellas Direct μπορείς να είσαι σίγουρος ότι δεν θα χάσεις τον γάμο του κολλητού σου, οι μπριζόλες δεν θα κρυώσουν, θα είσαι σε όλες τος φωτογραφίες της αποφοίτησης της αδερφής σου και φυσικά δεν θα χάσεις τις διαφημίσεις στο σινεμά που κάνουν τα ποπ-κορν πιο απολαυστικά, όπως όλοι ξέρουν.

Πάρε για παράδειγμα:

«Σήμερα χρειάστηκα Οδική στον Υμηττό και παρά την πολλή βροχή, ο άνθρωπος ήρθε σε μισή ώρα, βοήθησε και όλοι πήγαμε σπίτια μας χαρούμενοι. Keep up the good work!» Στέφανος Γ.

Δες κι αυτά