24/7 δίπλα σου. Εμείς, κανένας άλλος

Δεν το κάνουμε μόνο για τους πελάτες μας. Φέρνουμε ιδέες, καινοτομίες και αλλαγές, για να μας ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι. Έτσι αλλάζουμε την ασφάλεια.

24/7 δίπλα σου. Εμείς, κανένας άλλος

Αλλάξαμε από την αρχή ό,τι αφορά σε μία ζημιά: από τη δήλωσή της μέχρι την αποζημίωση. Για να μην ταλαιπωρείσαι χωρίς λόγο και να επισκευάζεις τη ζημιά πολύ πιο γρήγορα.

Φτιάξαμε μία ομάδα που ξέρει τα πάντα για τις ζημιές και είναι εδώ 24/7. Έτσι μιλάς απευθείας με εμάς, την ασφαλιστική σου, και όχι με άλλη εταιρία, αν τρακάρεις. Ξεμπερδεύεις με ένα τηλεφώνημα. Δεν περιμένεις στον δρόμο να έρθει κάποιος μόνο και μόνο για να βγάλει φωτογραφίες. Φεύγεις μέσα σε 10 λεπτά, με το κεφάλι σου ήσυχο. Τα αναλαμβάνουμε όλα εμείς από την πρώτη στιγμή.

12.384 ατυχήματα μετά...

Είναι μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές που έχουμε κάνει στην ασφάλεια αυτοκινήτου. Και έχουμε τα πρώτα αποτελέσματα! Μέσα σε 1 χρόνο καταγράψαμε με αυτόν τον τρόπο 12.384 ατυχήματα. Οι πελάτες μας έφυγαν σε 8 - 10 λεπτά κατά μέσο όρο! Και οι μισές ζημιές έκλεισαν σε 2 ημέρες.

Εσύ φεύγεις σε 10 λεπτά. Ο άλλος οδηγός;

Τις πρώτες ημέρες, υπήρξαν κάποιες αντιδράσεις από άλλους οδηγούς. Κάποιοι παραξενεύτηκαν και αγχώθηκαν που οι ίδιοι έπρεπε να περιμένουν να έρθει η Φροντίδα Ατυχήματος ενώ ο δικός μας πελάτης είχε ήδη κάνει τη δήλωση τηλεφωνικά. Εντάξει, δεν θέλει και πολύ για να αγχωθείς αν έχεις τρακάρει. Ωστόσο, όσοι το είδαν θετικά, ενθουσιάστηκαν. Κάποιοι μάλιστα τελικά έγιναν πελάτες μας.

Στις αντιδράσεις απαντήσαμε με ακόμη περισσότερες αλλαγές!

Περισσότερα προβλήματα προκάλεσαν οι άλλες ασφαλιστικές. Κάποιες αρνούνταν να δώσουν στοιχεία. Μας προσέβαλαν. Έβαζαν λόγια στον πελάτη μας. Το περιμέναμε! Και αυτό για εμάς σήμαινε ότι όντως κάναμε δουλειά. Γι’ αυτό, το πήγαμε ένα βήμα παραπέρα.

Είδαμε ότι μπορούσαμε να γίνουμε ακόμη πιο γρήγοροι και αποτελεσματικοί. Αποφασίσαμε να στέλνουμε συμπληρωμένη τη δήλωση στον πελάτη μας, σε live χρόνο, πριν καν κλείσουμε το τηλέφωνο μαζί του! Την ίδια δήλωση τη στέλνουμε επί τόπου και στην εταιρία του άλλου οδηγού. Έτσι επιταχύνουμε τη διαδικασία ακόμη και για την άλλη εταιρία.

Αποζημίωση τη στιγμή του ατυχήματος; Ναι

Από τη στιγμή που θα γίνει το τρακάρισμα μέχρι την αποζημίωση, δε χάνουμε ούτε ένα δευτερόλεπτο. Πλέον, είμαστε πολύ πιο γρήγοροι και αποτελεσματικοί, αφού τα αναλαμβάνουμε όλα εμείς, από την πρώτη στιγμή, άμεσα, χωρίς μεσάζοντες ή τρίτες εταιρίες.

Οι πρώτες 365 ημέρες (και νύχτες) μάς επιβεβαίωσαν. Μειώσαμε τον χρόνο αναμονής μετά από ένα ατύχημα από 40 λεπτά σε 8 λεπτά. Μειώσαμε τον χρόνο αποζημίωσης σε 2 ημέρες – τόσες χρειάστηκαν οι μισοί οδηγοί (είτε πελάτες είτε όχι) για να πάνε στο συνεργείο και να φτιάξουν τη ζημιά τους.

Η καλύτερη εξυπηρέτηση. Όχι μόνο για τους πελάτες μας

Δεν το κάνουμε μόνο για τους πελάτες μας. Στην Hellas Direct, φέρνουμε ιδέες, καινοτομίες και αλλαγές, για να μας ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι. Αλλάζουμε την ασφάλεια, ένα συμβόλαιο τη φορά. Αυτός είναι ο στόχος μας από την πρώτη μέρα: να κάνουμε την ασφάλεια πιο απλή, εύκολη και χρήσιμη για σένα. Και ποια είναι η στιγμή που χρειάζεσαι την ασφαλιστική σου περισσότερο από ποτέ; Γι’ αυτό είμαστε 24/7 δίπλα σου. Εμείς, κανένας άλλος.

Δες κι αυτά